Vand er ikke bare vand

SRO-anlæg og automation til vandforsyning

Hos X Automation specialiserer vi os i at udvikle og levere softwaren til vandværker af alle størrelser. SRO-anlægget hjælper blandt andet med – helt automatisk – at regulere mængden af drikkevand i produktionen, så den altid er tilpasset behovet. Overvågningen garanterer driftssikkerhed, da et eventuelt nedbrud eller forstyrrelse i driften vil blive overvåget og opdaget med det samme.

Med et SRO-anlæg kan I overvåge hver enkelt trin i produktionen og vandbehandlingen – lige fra, at grundvandet bliver pumpet op, til iltning og filtrering og til sidst levering til forbrugeren.

X Automation er en fleksibel samarbejdspartner for både store og små vandværker. Vores kunder indenfor Vand understreger, at vi går den direkte vej ind i systemet, så vi sparer tid. I får fordele ved vores serviceaftaler og tilpassede automatikløsninger, der matcher hele vandværksprocessen fra kildepladsen til slutforbrugeren. Vores egen softwareudvikling er medvirkende til de mest effektive løsninger på vandforsyningsområdet.

Både mindre vandværker og store sammenkørte SRO-anlæg kan styres og overvåges fra et fælles system. Læs mere om SRO-anlæg her.

Mere end 30 års erfaring

Mere end 1000 private vandværk

Automatik til det enkelte vandværk

Jeg har kun positive ting at sige om X Automation. Man behøver næsten ikke at præsentere sig selv, når man ringer. De kender ens situation, og man skal ikke igennem en kø og forklare til et callcenter. Det er en god relation, og det sætter vi stor pris på.

Driftsleder Frank Reher - Asnæs Vandværk

X Automation

Vores hold og erfaring er som altid – men navnet er nyt. Hos os møder du et hold af dedikerede fagfolk, som har været sammen i mange år. X Automation blev grundlagt, da en gruppe medarbejdere købte automationsafdelingen ud af Xergi A/S, for at fokusere 100 % på det, som vi er allerbedst til: At udvikle og levere automation til proces- og forsyningsindustrien. Med over 30 års erfaring i branchen tør vi godt vove at påstå, at vi er nogle af de allerbedste indenfor vores felt.

AQA produkter

I kan få suppleret vandværksprocessen med et PC-baseret overvågningssystem til central styring af vandværket. Vi ved nemlig, at det kan skabe værdi for jeres produktion at anvende en samlet løsning. X Automation leverer derfor kundetilpassede automatikløsninger til brug indenfor hele vandværksprocessen.

AQA2000P

Automatik til udpumpning

AQA2500

Automatik til råvandsstyring

AQA3000

Kompakt anlæg til mindre vandværker

AQA5000

SRO-anlæg uden begrænsninger

Vi leverer også følgende:

Automatik til

Trykforøgere og sektionsbrønde

Instrumenter

Tryktransmittere, pressostater, niveaumålere m.m

Pumper

Herunder dimensionering, så der opnås minimalt energiforbrug

Produkter

Vandværksautomation

X Automation er ung, men det er vores historie ikke

Siden 2001 har vi markedsført og udviklet AQA automatik til vandværker. Vi tilbyder vandværker optimale løsninger med sikkerhed for kvalitet og service.

Hos X Automation har vi automatiseret mere end 250 private vandværker. Hvert eneste vandværk betyder noget – og har været med til at udvikle det elektroniske AQA-styresystem. AQA-styresystemet er som standard udstyret med reguleringsfunktioner og styresekvenser, der sikrer optimal driftssikkerhed på vandværket. Det giver størst mulig forsyningssikkerhed til vandhanerne og borgerne.

Automatikken i AQA-systemet er baseret på behov og krav om den optimale forsyningssikkerhed. Vores løsninger til AQA-styring er altid tilpasset det enkelte vandværk i samarbejde med kunden. Systemet er modulopbygget, og det gør det muligt at installere sektioner, der er relevante, og senere udvide med andre i takt med renoveringen af vandværket. Det giver plads til fleksibilitet og udvidelse.

Kontakt os og lad os snakke din løsning igennem

Jesper S. Jensen

Projektingeniør

Brian Nielsen

Projektingeniør