Udnyt vores ekspertise i industrien

Automation til industrielle anlæg

Vi er rigtig gode, når noget skal køles eller varmes. Når pumper eller ventiler skal reguleres eller en sekvens skal programmeres, så tingene sker i den rigtige rækkefølge og helt per automatik  – her er vi i dén grad på hjemmebane.

Du vil få glæde af vores mange års erfaring med forsyningsvirksomheder og procesanlæg, når vi skal løse en opgave på jeres industrielle anlæg. Hos jer betyder tid og produktionsstop store økonomiske konsekvenser – det har vi respekt for og indsigt til at afhjælpe. Hos X Automation arbejder vi altid ud fra at skabe forsyningssikkerhed hos vores kunder, og derfor er vores tilgang altid effektiv og direkte – og metoden er altid velafprøvet og testet i virkeligheden.

Vores kunder fremhæver, at det betyder meget, at vi tager ansvar for vores tal og kan levere turnkey-projekter, man kan regne med.

Kent Hastrup Jensen - Direktør

Mere end 30 års erfaring

En altid velafprøvet metode

Direkte kontakt og direkte service

Procesindustrien holder gang i Danmark, og vi holder gang i procesindustrien

Procesanlæg i forsynings- og procesindustrien kører i alle døgnets 24 timer, og bruger rigtigt meget energi. Det giver virksomheder med procesanlæg nogle specielle udfordringer, som vi hos X Automation er specialister i at hjælpe med at løse. Vores mange års erfaring har lært os, at i procesindustrien står tiden aldrig stille - maskinerne skal holdes i gang hele døgnet. I kan ikke bare kan lukke og slukke, når der skal løses en opgave. Derfor har vi den fornødne ekspertise til at arbejde uden produktionsstop. Vores supportaftale med døgntelefon sikrer jer øget forsyningssikkerhed og ro i maven!

Vi ved, hvor vigtigt det er undgå produktionsstop. Mange års erfaring og et direkte samarbejde i øjenhøjde, skal sikre jer øget forsyningssikkerhed og ro i maven.

Kontakt os og lad os snakke din løsning igennem

Salgschef Stefan Haugaard

sh@xaut.dk

Tlf. 22 87 19 34