Din direkte vej til solid erfaring med biogas

Automatisk styring og regulering til biogasanlæg i Danmark og udland

Der er ingen tvivl om, at biogas kun bliver en større og større del af energiforsyningen i fremtiden. Vi har derfor stort fokus på at kunne levere nogle af markedets bedste automationsløsninger til biogasproduktion. Vi har hjulpet både nye biogasanlæg og allerede eksisterende anlæg med automatisering og implementering af SRO-anlæg, så deres produktion af biogas altid er drifts- og forsyningssikker.

Med en gennemarbejdet løsning til automatisering af dit biogasanlæg kan du sove trygt om natten – fordi dit anlæg er både driftsikkert og selvregulerende. Vi tilpasser og designer vores SRO-løsninger, så de passer til hver enkelt kunde – altid med fokus på datatilgængelighed og brugervenlighed, så det bliver så nemt for jer at anvende, som overhovedet muligt – og skulle der alligevel opstå spørgsmål, har vores vagttelefon åbent alle døgnets 24 timer.

Som SRO leverandør fungerer vi tit som rådgiver, når der skal købes nye anlægsdele. Vi hjælper med at definere grænsefladerne sådan at du som kunde får det hele integreret i et system.

Der sker meget inden for måden at håndtere biomasse på, og det gør det vigtigt at kunne arbejde med forskellige maskinleverandører for at få det integreret i SRO'en

Kristian Knøsgaard Frank, Projektingeniør XAut

Mere end 30 års erfaring
SRO til biogasanlæg
Specialister indenfor automatik til biogasanlæg

SRO-løsninger til biogasanlæg

Vi leverer typisk SRO anlæg til biogas branchen. SRO står for Styring, Regulering og Overvågning, og er betegnelsen for den software, der anvendes for at kunne styre, regulere og overvåge forskellige slags procesanlæg.

Et SRO anlæg tager udgangspunkt i dataindsamling, rapportering og visualisering heraf. Vi hjælper selvfølgelig både med implementering af jeres SRO anlæg og service og support efterfølgende. Læs mere om SRO her.

Vores hold og erfaring er som altid

Hos os møder du et hold af dedikerede fagfolk, som har arbejdet sammen i mange år. Vi har udviklet og arbejdet med biogas automationsprojekter siden 2005. Det gælder både turnkey projekter, hvor nye anlæg er designet og bygget op fra bunden, men også store ombygningsprojekter, der har givet eksisterende biogasanlæg en renovering i større eller mindre omfang – og ofte med anlægget i drift under hele ombygningen. Det har givet værdifuld indsigt og erfaring inden for biogas. Læs mere om vores Services her.

Kontakt mig og lad os snakke din løsning igennem

Stefan Haugaard - Salgschef

sh@xaut.dk

Tlf. 22 87 19 34