Skab driftsikkerhed med automation til kraftvarmeanlæg og fjernvarme


Moderne energi kræver moderne løsninger

X Automation udvikler og leverer SRO-anlæg til fjernvarme- og kraftvarmeværker i Danmark. Et SRO anlæg hjælper jer med at styre, regulere og overvåge jeres produktionsanlæg uanset hvilken type varmeværk, der er tale om. Et SRO anlæg er et samlet elektronisk system, der anvendes til styring og overvågning af automatiske anlæg på for eksempel danske kraftvarmeværker.

I tæt dialog med vores kunder udvikler X Automation styringsstrategier for processen på anlæg. Vi har siden 1990 leveret tavler og SRO anlæg til energianlæg primært i Danmark, men også til projekter rundt omkring i Europa.

Hos os får I i driftsfasen netbaseret support til procesoptimering og online support. Vi leverer komplette SRO-anlæg kombineret med el-tekniske forsyningsløsninger til hele procesindustrien, og vi har med garanti også en løsning, der matcher jeres behov.

Skal vi styre din varmepumpe?

Det betød utroligt meget, at X Automation viste overskud og oprigtig interesse i os. Ikke bare på det tekniske og faglige-, men også på det menneskelige plan. Vi føler ikke, at det er tiden, der tæller, men at der er god stemning og tillid.

Varmemester Benny Asp Laursen - Øster Hurup Kraftvarmeværk

Vores vagttelefon har åbent 24 timer i døgnet

I forsyningsbranchen står tiden aldrig stille, og opstå der problemer med jeres anlæg, kan de sjældent vente til dagen efter. Derfor har vi selvfølgelig lavet et serviceløfte, hvor I har mulighed for at ringe til vores vagttelefon 24 timer i døgnet. Her får du fat i en af vores specialister, der står klar til at løse opgaven med det samme. Læs mere om vores serviceløfte og supportaftale her.

Mere end 30 års erfaring

SRO til kraftvarmeanlæg

SRO til fjernvarme

Produkter

X Forecast

En smart og enkel løsning til styring af varmepumper.

X Mobil

Lad X Automation stå for værkets mobilabonnementer.

X Automation behersker alle teknologier inden for automation og SRO

Vi tør godt at sige, at vi er specialister i løsninger, der garanterer dig optimal drift og pålidelig dataopsamling. I garanteres forsyningssikkerhed og at det er en god investering ved hjælp af vores løsninger, der indeholder kvalitetskomponenter og kan opdateres og serviceres i mange år efterfølgende.

Kontakt mig og lad os snakke din løsning igennem!

Stefan Haugaard - Salgschef

sh@xaut.dk

Tlf. 22 87 19 34

Vi er X Automation

Hos X Automation bliver du mødt af et team af erfarne fagfolk, som har arbejdet sammen om at udvikle SRO systemer til vores kunder i mange år. Både vores hold af skarpe og dedikerede medarbejdere og dermed vores mangeårige erfaring er som det altid har været – men navnet er ændret. En gruppe medarbejdere købte automationsafdelingen ud af Xergi A/S, for at fokusere 100 % på det, som vi er allerbedst til: At udvikle og levere automation til proces- og forsyningsindustrien - og vi hedder nu X Automation.