Genner, Hellevad og Hovslund Forenede Kraftvarmeværker A.m.b.a.

Den direkte vej til driftssikkerhed og en god investering i fremtiden

Da Genner, Hellevad og Hovslund Forenede Kraftvarmeværker A.m.b.a. stod overfor et skifte til et nyt opdateret SRO-anlæg, valgte de X Automation til opgaven.

Når vi kommer til et kraftvarmeværk af den her størrelse, er vi nødt til at finde en god løsning, der sikrer, at alt holdes i drift imens de ældre PLC modeller udskiftes. Sammen lagde vi en sikker slagplan, der gør at SRO-anlægget kan udskiftes til nyt SCADA-system, som er opbygget med IGSS. Det betyder, at værkerne nu har en server som hovedstation, og to stationer som backup. Det betyder også, at værkerne nu smart og effektivt kan styre, regulere og overvåge det automatiske produktionsanlæg

"Det giver en god tryghed at vide, at vi til en hver tid får besked, og kan logge ind og se driftsstatus, dataopsamling og evt. alarmudmeldinger. Systemet er mere intelligent, og kan overvåges af os og af X Automation på afstand,”

siger driftsleder Anders Ravn-Nielsen, Genner, Hellevad og Hovslund Forenede Kraftvarmeværker A.m.b.a. og fremhæver, at den nye teknologi er en investering i fremtiden.

X Automation står for al opsætning, gennemtestning af alle signaler og komponenter og sørger for, at den eksisterende biomassekedel integreres i SCADA.

Det er afgørende, at vi sikrer forsyningssikkerhed og igennem kvalitetskomponenter, der kan opdateres og serviceres i mange år efterfølgende, sikrer at det er en god investering i fremtiden at opdatere et anlæg.

Vi gennemgår gerne jeres løsning, og rådgiver omkring produktionsanlægget uanset, hvilken type varmeværk, der er tale om

Allan Skadhauge Jensen, Projektingeniør

Tag fat direkte i vores direktør Kent H. Jensen, så tager vi en uforpligtigende snak

khj@xaut.dk
Tlf. 30 94 86 21