Vi er X Automation

Hos X Automation møder du et team af dedikerede fagfolk, som har arbejdet sammen i mange år. Vi står sammen om at skabe værdifulde automationsløsninger for vores  mange spændende kunder. Sammen om at skabe en god arbejdsplads med en sund kultur, hvor det er rart at møde ind hver dag, og sammen om at bruge vores historie i udviklingen af fremtidens automation. Det er vi stolte af!

X Automation blev grundlagt d. 1. juni 2019, da en gruppe medarbejdere købte automationsafdelingen ud af Xergi A/S, for at fokusere 100 % på det, som vi er allerbedst til: At udvikle og levere automation til proces- og forsyningsindustrien. Vi brænder for det, vi laver og med over 30 års erfaring i branchen tør vi godt vove at påstå, at vi er nogle af de allerbedste indenfor vores felt.

Vi er sat i verden for at skabe forsyningssikkerhed hos vores kunder. Det gør vi ved at gennemskue løsninger hurtigt, dele viden med hinanden og have en tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere.

Mere end 30 års erfaring inden for automatik

En altid velafprøvet metode

Direkte kontakt og direkte service

SRO til kraftvarmeværker, vandværker og biogasanlæg

Ledige stillinger

Vi er dygtige inden for vores felt, og vi vil være endnu dygtigere med dine kompetencer og dig på holdet!

En del af holdet

Det betyder noget, at X Automation har en god holdånd og en sund kultur. Det hele hænger sammen, og vi tror på, at vi alle er bedst, når vi har det godt og dermed lykkes i vores arbejdsliv – derfor arbejder vi ud fra partnerskaber som kollegaer, i samarbejder og i kunderelationer.

Vi arbejder løbende på internationale projekter i:
Danmark, Grønland, Sverige, Holland, Tyskland, UK, Frankrig og USA

Det er vigtigt med en god opstart og et forløb, der sikrer, at nye folk er med på holdet fra starten. Det skaber trivsel, og vi får sat kompetencer og erfaringer i spil i gode rammer. Det er godt for alle.

Kent Hastrup Jensen - Direktør

Den direkte vej til faglighed og drømmejobbet. Kontakt mig og lad os tage en snak

khj@xaut.dk

Tlf. 30 94 86 21