Den direkte vej
til god service

Med over 30 års erfaring har vi hos X automation indsigt i alle systemer og processer inden for automationsløsninger – derfor kender vi til værdien af et ligetil og stabilt samarbejde. Vi sætter en ære i, at du altid kan ringe direkte til os og få hjælp med det samme – alle døgnets 24 timer!

Serviceløfte og supportaftale

En supportaftale hos X Automation betyder, at I altid er sikrede, når det gælder support og service på alle vores produkter og leverede løsninger i hele anlæggets levetid.

Vores supportaftale består blandt andet af en hotline, som I kan ringe til ved akut behov og af et årligt planlagt besøg med kontrol, backup og gennemsyn af jeres løsning. Vi tilbyder service på alle vores produkter og løsninger i hele systemets levetid. Vores service/support aftale skræddersyes selvfølgelig til jer.

Vi kan også tilbyde vagtservice enten periodisk i en ferie eller som fuld pasning af jeres værk. Læs mere om vores Vagtservice her.

Som kunde hos os har du adgang til specialister 24 timer i døgnet. Det giver driftssikkerhed og ro i maven

I vores vagttelefon får du altid fat i specialister, der har mange års erfaring indenfor arbejdet med driftssikkerhed i en industri, der altid er i gang. Vi kender til vigtigheden af, at forsyningen altid er tilstrækkelig og vi ved, hvor omkostningsfuldt et produktionsstop kan være.

Man kan aldrig gardere sig 100 procent mod nedbrud og forstyrrelser i driften – men man kan sørge for at være dækket ordentligt ind med en samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe produktionen på rette kurs igen i alle døgnets 24 timer.

Vagt. +45 40 70 16 00

Hos os finder I kompetencer på tværs af brancher inden for

PI diagrammer
Komponentlister
Funktionsbeskrivelse
Instrumentering
Tavler og tavledesign
Kabelprojektering og kabelinstallation
Elinstallation
PLC programmering
Netværksopsætning
Frekvensomformere
Koblingsanlæg og transformerstationer
SCADA-programmering
Rådgivning
Projektstyring
Fejlsøgning
Koldtest og idriftsætning
Service i anlæggets levetid
IT-sikkerhed

Oversigt over samarbejdspartnere

Vores erfaringer går på tværs af brancher – ligesom vores kunder

Systemer er forskellige, men fælles for dem er, at vi kan styrke jeres ressourcer ved at optimere processer ud fra erfaring og ny teknologi. Vi tilpasser løsningen til jeres drift, så den altid er stabil, og tager alle faktorer med i et skræddersyet system. Se mere om vores områder her.