Vi arbejder med automation i mange brancher i forsyningsindustrien

Sikring af optimal drift og pålidelige data

Vi samarbejder med en række forskellige brancher inden for forsynings- og procesindustrien, herunder Vand, Energi, Biogas og Industri. Fælles for dem alle er, at produktionsstop i forbindelse med udførelse af opgaver er omkostningsfuldt og i nogle tilfælde slet ikke en mulighed. Vi har stor forståelse for driften og vi specialiserer os derfor i at udføre alle projekter uden ophold i produktionen.

Vi har arbejdet med brancherne i procesindustrien i over 30 år, og vi kender til vigtigheden af, at produktionen altid er kørende og tilpasset forbrugerbehovet. Vi har derfor fokus på, at vores automationsløsninger altid skal garantere jer tryghed og driftssikkerhed i mange år ud i fremtiden.

Sammen med vores kunder arbejder vi ud fra en tilgang, der er effektiv og direkte – og metoden er altid afprøvet og testet i virkeligheden.

X Automation er ung men vores historie er lang

Vores hold og vores erfaring er som den altid har været – men navnet er nyt. Hos os møder du et team af dedikerede fagfolk, som har arbejdet sammen om at skabe automatiserede løsninger til vores kunder i mange år. Se mere om vores Services her.

Vi er specialiseret i design og implementering af SRO. Integrering af et SRO-system sikrer optimal overvågning og optimering af jeres produktionsanlæg.

Hos os skal vi følge med vores kunders udvikling og tale direkte sammen på et højt niveau – det giver fremdrift og et fedt drive

Allan Skadhauge Jensen, Projektingeniør

Det er vigtigt for os, at du altid kan ringe direkte til vores specialist og få hjælp med det samme