Vi forsyner den grønne omstilling

Elforsyningsanlæg til kritisk infrastruktur

Hos X Automation er vi specialister i elforsyningsanlæg op til 24 kV. Vi har mere end 30 års erfaring i at rådgive, projektudvikle, designe og dimensionere effektforsyningsanlæg.

Vores ydelser spænder bredt og vi kender til vigtigheden af at være tæt på vores kunder og projekternes lokation. Vi tilbyder derfor komplet hjælp til funktionsafdækning, projektering, projektstyring og tilsyn på vores anlægsopgaver. Vores kunder kan være helt sikre på, at vi følger hver en detalje og at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og standarder. Det er vigtigt for os, at forventningerne til funktion, kvalitet og pålidelighed opfyldes.

X Automation er en solidt funderet el- og automationsvirksomhed baseret på kritisk infrastruktur og processtyring inden for Kraftvarmeværker, Vandværker, Biogasanlæg og generel Procesindustri. Vi oplever, at vores kunder ser det som en stor fordel, at vi er en virksomhed, der udfører alle former for el arbejder, fra koblingsanlæg og transformerstationer til styringstavler, SRO-anlæg og SCADA-systemer – Det kalder vi ”Den Direkte Vej” til komplet el teknisk service.

Mere end 30 års erfaring

Specialister i elforsyningsanlæg

Komplet el teknisk service

Den grønne omstilling stiller store krav til et stabilt og fleksibelt elforsyningssystem. Varmeværkerne bruger strøm til elkedler og varmepumper, samtidig bygges der nye biogasanlæg og eksisterende biogasanlæg udvides. En stabil elforsyning er essentiel for, at vi kommer i mål med den grønne omstilling.

Claus Goosmann, Projektingeniør XAut

Eksempler på vores kompetencer inden for levering af komplette transformerstationer inkl. 10(24) kV koblingsanlæg

Funktionsafdækning og projektering
Dimensionering, levering samt opstilling
Installation og idriftsættelse
Rådgivning, projektstyring og tilsyn
Test, fejlsøgning og kontrol
Etablering af føringsveje og kabelinstallation
Selektivitetsberegninger
Relæ afprøvning
Levering og montage af 10 (20) kV kabler
Levering og montage af lavspændings effekt- og signalkabler
Microohmsmåling
10 kV spændingstest
Kontrol af jordingsanlæg

Skal X Automation hjælpe dig med dit næste elforsyningsanlæg, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Vi står klar til at hjælpe dig sikkert i mål.

Stefan Haugaard - Salgschef

sh@xaut.dk

Tlf. 22 87 19 34