Jordløse Vandværk

Mindre system til et lille værk

Jordløse Vandværk er et mindre værk på Fyn, der årligt pumper omkring 50.000 m3 rent vand ud til sine forbrugere.

Værket henvendte sig til os i 2020 med ønske om ny styring i forbindelse med en større renovering herunder også udskiftning af filtre. Jordløse Vandværk blev tilbudt en kombination af vores AQA3000 styring med touchskærm samt AQA5000 overvågningssystem.

X Automations AQA3000 er kompakt og passer perfekt til mindre vandforsyninger. Systemet er designet til styring, regulering og overvågning af både ind– og udpumpningsdelen på vandværket. Med X Automations AQA5000 overvågningssystem, fås datalogning af alle relevante driftsdata, fejl og alarmmeldinger, så de kan bruges i løbende afrapportering.

AQA5000 er et komplet PC overvågningssystem, der er installeret med software til registrering, online visning og rapportering. Systemet giver online procesovervågning og mulighed for justering af styringsparametre. Det er en nem og brugervenlig overvågning, der både kan tilgås fra værket, hjemme fra PC’en samt via en app på mobiltelefonen. Det er herudover muligt at prioritere alarmer, så kun de væsentlige alarmer sendes om natten.

Hele styringen er samlet i en mindre væghængt tavle.

AQA-produkterne er bestykket med komponenter, som sikrer høj forsyningssikkerhed. Det betyder, at alle komponenter er leveret af anerkendte leverandører. Herudover er der monteret manuelle omskiftere i tavlen, så der kan produceres og leveres vand, uanset hvilke udfordringer der kan opstå.

Vi gennemgår gerne jeres løsning, og rådgiver omkring produktionsanlægget uanset, hvilken type vandværk, der er tale om

Jesper S. Jensen

Projektingeniør

Brian Nielsen

Projektingeniør