Udpumpningsautomatik

AQA2000P

Jeres driftssikkerhed på vandværket er afgørende, og det giver store fordele at have en styreenhed, der er udviklet specifikt til udpumpningsautomatik. X Automations AQA2000P er designet til styring og overvågning af udpumpningsdelen på vandværker og trykforøger stationer.

Vores styreenhed logger driftsdata for de sidste 7 dage, måned og år. Tryk og flow præsenteres både som kurver og tabeller og kan præsenteres på PC med AQA5000 SRO-overvågning. Enheden AQA2000P er forberedt til udveksling af data med alle typer af SRO og CTS.

Opbygning
Vores system er bygget op, så det indeholder en PLC styreenhed og en stor brugervenlig touchskærm i farver. Styreenheden leveres som en samlet afprøvet tavleenhed, med komplet el-udrustning og frekvensomformer til hver pumpe, der er indbygget i tavlen. Systemets tavle kan laves i standardudførelse eller som skræddersyet til præcis jeres behov.

Betjening
Når det kommer til installation og til den daglige betjening, så har X Automations AQA2000P optimal brugervenlighed. Touchskærmen kan anvendes både til daglig overvågning eller justering af anlægget. Driftssikkerheden er essentiel, og derfor kan alle komponenter køre i nøddrift ved hjælp af en omskifter til manueldrift.

I får følgende fordele med AQA2000P styringsfunktioner

Indbygget frekvensomformer til hver pumpe

Enheden kan styre op til 6 pumper – ens eller forskellige størrelser

Styrer pumpernes hastighed, og giver optimal driftsøkonomi

Kan styre lavforbrugspumpe

Automatisk stop af regulatoren ved minimum forbrug

Automatisk alternering af pumperne

Indstillingstæller til overvågning af pumpernes driftstimer og antal starter

Automatisk frakobling af fejlramte pumper

Driftsdata samt fejlindikering udlæses på 7” touchskærm

Kommunikation til AQA5000 SRO

Nøddrift via manuel omskifter

Fleksibelt tavlelayout specieltilpasset værket