Salgsingeniør

Kan du skabe den ”direkte vej” til nuværende samt nye kunder og trives du i rollen som relationsbygger?
Vil du sammen med en række dygtige kollegaer sikre gennemførelse af en ambitiøs vækststrategi i en ung og dynamisk automationsvirksomhed? Så kan dette være jobbet for dig!

Med reference til den administrerende direktør og som en del af salgsgruppen, bliver du ansvarlig for det eksterne salg af virksomhedens automationsløsninger inden for forretningsområderne: Vand, Energi, Biogas og Industri. Du bliver nøgleperson og en del af en kompetent organisation, hvis værdier bygger på teknisk viden, nærhed til kunder og samarbejde.

Dine primære ansvarsområder og opgaver

  • Sikre et kontinuerligt overblik over kundegruppen og deltage i prioritering af kunder samt kundebesøg iht. virksomhedens salgsplaner og CRM-system
  • Gennemførelse af salget fra behovsanalyse og kundebesøg til tilbudsgivning og kontraktindgåelse
  • Du fronter kunderne, afdækker behov og involverer de dygtige projektingeniører i salgsprocessen
  • Opfølgning og support til kunder, rådgivere og entreprenører, herunder udvikling af relationer med fokus på optimering af tilfredshed med X Automation som samarbejdspartner
  • Deltage i videreudvikling af salgs- og marketingsfunktionen
  • Bidrage til fortsat optimering og tilpasning af salgsplanerne for de 4 forretningsområder

Om dig
Du har erfaring med opsøgende teknisk salg af kundetilpassede løsninger, evt. indenfor automation, styringer, el teknik eller lignende. Anden baggrund kan også være relevant, idet vi har de faglige kompetencer i huset og sikrer dig den nødvendige introduktion til vores løsninger. Du har forretningsmæssig forståelse og formår at omsætte en salgsplan til operationelt salgsarbejde. Det vigtigste er, at du trives i rollen som relationsbygger og trives med opsøgende salgsarbejde.

Måske har du en kommerciel uddannelse kombineret med erfaringsbaseret teknisk interesse og forståelse. Din uddannelse kan være elektriker, elinstallatør, ingeniør, maskinmester eller automationstekniker, der er suppleret med relevant salgserfaring. Som person har du et højt energiniveau, er udadvendt, vellidt, ærlig og åben og opnår derfor naturlig respekt og tillid hos kunder og kollegaer. IT beherskes på brugerniveau og sprogligt behersker du engelsk i skrift og tale.

X Automation tilbyder
En særlig attraktiv stilling i en automationsvirksomhed, der allerede har vist gode resultater og som har et stort vækstpotentiale, der for den rette giver gode muligheder for personlig udvikling. X Automation har en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, der vil bidrage til et godt samarbejde. Løn forhandles på et konkurrencedygtigt niveau med baggrund i dine kompetencer og erfaring. Tiltrædelse efter aftale, men vi venter gerne på den rette. Du er velkommen til at kontakte Konsulent Peter Overby på tlf. 41 67 81 80 for nærmere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om X Automation
X Automation blev grundlagt d. 1. juni 2019, hvor en gruppe medarbejdere købte automationsafdelingen ud af Xergi A/S for at fokusere yderligere på kernekompetencerne indenfor udvikling og installation af automationsløsninger til proces- og forsyningsindustrien. X Automation har 11 medarbejdere, der alle brænder for at levere optimale automationsløsninger. Med mere end 30 års erfaring, har X Automation en viden, som udgør en solid platform for fortsat vækst i branchen. Virksomheden har siden etableringen gennemgået en positiv udvikling og forventer de kommende år fortsat vækst i omsætning, indtjening og medarbejderantal. Se mere på www.xaut.dk

Download stillingsopslaget som pdf